Baking

Kakebaking og pynting

Kakebaking og pynting har blitt ein fin og smakfull hobby for meg. Etter at eg skada handa har det blitt noko mindre, men eg håpar det skal endre seg etter kvart som handa blir betre.

Smakfull hobby
Slik såg den aller første kaka eg laga med fondanttrekk og handlaga pynt ut. Greit å ha ein smakfull hobby

Bakar

Eg har alltid lika å bake, men har aldri drive med den heilt store pyntinga. Det var meir barnekaker pynta med krem i ulike farger, som Ole Brum og 101 Dalmatinere. Samt småkaker, kjeks og gjærbakst. Det heile tok litt av i det eg ønska å laga, og dekorera, konfirmasjonskaka til Stine, dotter mi, sjølv. Og dermed fann eg oppskrifter på MMF (marshmellowfondant) og framgangsmåtar på å laga Calla liljer.


Konfirmasjonskaker
Kakebaking
Temakaker
Kake forma som våpenskjoldet til Olderkjærslekta
Gjærbakst
Tebrød med kanel og sukker
Cupcakes/Muffins
Cupcakes pyntet til konfirmasjon
Bryllaupskaker
Bryllaupskaker
Dåpskaker
Kakebaking - Dåpskaker
Godsaker
Marsipangodt til jul
Bursdagskaker
Bursdagskaka til Stine sin 18-årsdag
Kjeks
Pepperkaker pynta med fargerik glasur
Tradisjonelle kaker
Blautkake med kremroser